179 politieambtenaren worden bevorderd

179 politieambtenaren worden  bevorderdOp vrijdag 13 oktober 2017 zullen 179 politieambtenaren in hun naast hogere rang worden bevorderd. Dit bevestigt de woordvoerder van de Surinaamse Politiebond, Revelino Eijk. Volgens Eijk wordt de achterstand van de afgelopen jaren ingehaald. De korpsleiding is bezig om tot en met het eerste kwartaal van 2017 de achterstand in te halen. Bij deze bevordering worden geen officieren meegenomen. De manschappen en onderofficieren worden per beschikking bevorderd, terwijl de officieren per resolutie worden bevorderd. Er moet werk vacant zijn om deze officieren in te zetten. Daarom is er gemeend om alvast de manschappen en onderofficieren in hun naast hogere rang te bevorderen. In december dit jaar zal het tweede deel bevorderd worden in hun naast hogere rang, zegt Eijk. Hierbij zullen ook officieren worden meegenomen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!