Fly Allways en Turpial airlines gaan samenwerking aan

Surinames jongste luchtvaartmaatschappij Fly Allways en Turpial Airlines uit Venezuela, hebben gisteren een eerste gezamenlijke vlucht uitgevoerd. Op zondag 27 Augustus heeft Turpical namelijk als start, een vlucht uit gevoerd voor Fly Allways op het traject Paramaribo -Curacao -Valencia vv.
Beide maatschappijen zullen nu wederzijds vluchten voor elkaar uitvoeren,alsook uitwisselen van kennis en personeel en andere luchtvaart gerelateerde zaken ,in wederzijds voordeel of als assistentie.
Toppers van beide maatschappijen hebben zondag een onderhoud gehad op de Johan Adolf Pengel Luchthaven , bij aankomst vanuit Curacao. De vlucht is goed verlopen en de passagiers zijn zeer tevreden , gelet op de vele positieve reacties en berichten die Fly Allways hebben bereikt .
Fly Allways begint dit jaar nog met vluchten naar Venezuela ,het land waar Turpial gevestigd is.
Over een maand zal Fly Allways samen met Turpial beginnen vluchten uit te voeren tussen Suriname en Cuba visa versa . Er zal gestart worden met 4 vluchten per week ,waarvan 2 naar de
hoofdstad van Cuba, Havana de Cuba en 2 vluchten naar Santiago de Cuba ,het Caraibische deel van Cuba in het oosten van het land.
Turpial wordt gezien als een enorme hulp voor Fly Allways bij het verwezenlijken van haar plannen, om nieuwe bestemmingen tot bloei te brengen in de regio. Kort na haar oprichting vorig jaar, bleek al dat de vraag vanuit het reizend publiek de verwachtingen overtrof. Daarom werd uitgekeken naar een partner welke nu gevonden is inTurpial. Dit bedrijf haar vloot bestaat uit 3 Boeings 737-400. Deze kunnen aanzienlijk meer passagiers tegelijkertijd transporteren, waarbij ook nog de kosten voor de klanten omlaag gaan.

error: Kopiëren mag niet!