Lijst Ommen klaar voor Onoribo-verkiezingen

De verkiezingslijst onder aanvoering van Hesdy Ommen is gereed om het bestuur van plantage Onoribo te gaan leiden. Na plantagebestuursverkiezin¬gen op 29 juli aanstaande, zal na verkiezingswinst Onoribo onder leiding van Ommen een nieuw tijdperk ingaan.
In een negen punten tellend verkiezingsprogramma wordt duidelijk hoe wij dit willen realiseren.
Ten eerst zal er een bestuursvorm komen die democratisch is en ook elke nazaat en erfgenaam zal uitnodigen om ideeën aan te dragen. Ten tweede gaan wij voor een hoge mate van transparantie. Het nieuw bestuur onder leiding van Ommen zal er een gewoonte van maken om zo vaak mogelijk openbaar te vergaderen en de besluiten te publiceren. Dit is een totaal nieuw en verfrissend element.
Op de derde plaats, komen er programma’s voor jongeren in Onoribo. De jeugd heeft geen recreatiemogelijkheden en verveelt zich. Een ommekeer zal het zijn als Ommen voorzitter wordt. In het verkiezingsprogramma staat uitgebreid hoe jongeren Onoribo als woonplek zullen koesteren. Er worden voldoende recreatie- studie en bezinningsmogelijkheden gecreëerd voor jongeren om zich thuis te voelen in Onoribo.
Op de laatste wordt er toegevoegd dat de lijst Ommen zich ervan bewust is dat Onoribo een historische en culturele waarde heeft. Onze voorouders die als slaven op deze houtplantage hebben gewerkt en na de afschaffing de plantage hebben gekocht, hebben een rijke cultuur achtergelaten. Wij gaan voor cultuurbehoud.
Op zaterdag 29 juli aanstaande vinden er plantagebestuurs-verkiezingen plaats. Wij roepen elke nazaat en erfgenaam van Onoribo op om massaal aanwezig te zijn. Laat uw stem horen en kiest de juiste kandidaat.

error: Kopiëren mag niet!