VHP installeert kernen in binnenland

VHP installeert kernen.1Een delegatie van de Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP), onder leiding van voorzitter Chan Santokhi, heeft op vrijdag 21 juli in de dorpen Duwatra, Bekiokondre, Pikinpada, Baikoetoekondre en Bonofoe kondre kernen geïnstalleerd.
Voorafgaand aan de gezamenlijke installatie van de kernen te Duwatra en Bekiokondre heeft de delegatie deelgenomen aan de vlaggenparade van de openbare school Duwatra. Na de vlaggenparade heeft de voorzitter een korte toespraak gehouden, waarbij de VHP voorzitter de kinderen moed heeft ingesproken. VHP voorzitter Santokhi: Doe hard je best en God doet de rest. Na de toespraak is er ontbijt en drank aangeboden aan de 200 schoolkinderen en leerkrachten.
Na de gezamenlijk kerninstallatie te Duwatra en Bekiokondre heeft de VHP delegatie de oversteek gemaakt naar de dorpen Pikinpada, Baikoetoekondre en Bonofoe kondre. In het dorp Baikoetoekondre is een gezamenlijke krutu gehouden waarbij ook een gezamenlijke kerninstallatie heeft plaatsgevonden.

error: Kopiëren mag niet!