Standpunt DA’91/SPA ongewijzigd

Naar aanleiding van een uitnodiging van de oppositionele politieke partijen in DNA waren de politieke partijen DA’91 en SPA gisteren, woensdag 3 mei, aanwezig in de Olifant voor een informatie bijeenkomst. Dit in het kader van de geplande volksprotest manifestatie op 20 mei a.s.
Na de informatie te hebben aangehoord, gaven DA’91 en SPA te kennen dat zij steeds, vanaf het prille begin, ondersteuning hebben verleend aan acties tegen het wanbeleid van deze regering. Zij hebben aan de wieg gestaan van het Burger Collectief en zullen steeds, ook nu, elk initiatief dat moet leiden tot verbeterde leefomstandigheden van onze samenleving ondersteunen.
DA’91 en SPA zijn het station van beleidsombuiging reeds lang gepasseerd en hun eis is mandaat teruggave door de president. Voorts deden zij het voorstel dat teneinde de grootst mogelijke eenheid te demonstreren er bij een dergelijke manifestatie afgezien moet worden van het gebruik van partijkleuren.
Over de vorm van hun mogelijke participatie zal na een nader gesprek een besluit genomen worden.

error: Kopiëren mag niet!