Grootmoeder, moeder en twee kinderen gewond bij woningbrand

De brandweer moest in de nacht van zondag op maandag 1 mei uitrukken voor een woningbrand aan de Marowijnestraat in het politieressort van Flora. Ter plaatse aangekomen stond een matras in een van de slaapkamers van de woning in brand. Het vuur werd terstond gedoofd door de brandweer met medewerking van de buurtbewoners. Uit het onderzoek blijkt dat de grootmoeder met haar twee kleinkinderen van 4 om 5 jaar oud in haar slaapkamer sliep. De moeder van de kinderen A.A. (28) werd middernacht wakker en merkte een brandlucht op. Zij begaf zich naar de slaapkamer van de grootmoeder (72). Tot haar schrik zag zij het matras waarop de grootmoeder samen met de kinderen sliep in brand stond. A.A. begon daarbij te gillen en de kinderen en haar grootmoeder uit de kamer te halen. Als gevolg van de brand hebben alle vier personen brandwonden opgelopen. Zij werden allen per ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De oorzaak van de brand is vermoedelijk een brandende muskietenkaars. De politie van Flora is bezig met het verdere onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!