India doneert USD 150.000 voor overstroomde gebieden binnenland

1 India doneert USD 150.000 voor overstroomde gebieden binnenland1De minister van Staat voor Buitenlandse Betrekkingen, generaal Vijay Kumar Singh van India, bracht gisteren een bezoek aan het kabinet van de president. De Surinaamse minister van Buitenlandse Zaken, Yldiz Pollack-Beighle had ook een onderhoud met Singh.
Voor het onderhoud hebben beide bewindslieden een kort woord gericht om de intentie van de ontmoeting te uiten. “Wij moeten verder gaan. Wij moeten zaken die eerder zijn besproken, doortrekken. Om welke reden dan ook hebben wij geen timeline kunnen verbinden aan de zaken. Ik apprecieer dat u zegt dat wij timelines moeten vaststellen”, zei Singh aan zijn collega.
De Indiase minister overhandigde Pollack-Beighle een check ter waarde van USD 150.000. Hij gaf aan dat het geld bestemd is voor de rehabilitatie van de onlangs door overstroming getroffen gebieden in het binnenland. Pollack-Beighle verzekerde de minister dat het geld de mensen zal bereiken. Singh gaf verder aan dat India graag zijn ervaringen over economische groei met Suriname wenst te delen, zodat Suriname ook een soortgelijke groei kan meemaken.

error: Kopiëren mag niet!