Minister JusPol roept onwettig afwezige voorlichtingsmedewerkers terug

ZEKERMinister JusPol roept onwettig afwezige voorlichtingsmedewerkers terugDe minister van Justitie en Politie, Eugene Van der San, heeft het onlangs ontheven hoofd van de Voorlichtingsdienst van het ministerie van Justitie en Politie, Marita Ritfeld-Asontoe, alsook een andere voorlichtingsmedewerkster, Ingrid Corinde, terug in hun oude functie geplaatst. In gesprek met Dagblad Suriname zegt de bewindsman dat de ontheffing van deze twee medewerkers niet conform de wet was geschied, waardoor de betrokkenen onwettig afwezig waren. De toenmalige minister van Justitie en Politie, Jennifer van Dijk-Silos, had kort voor haar ontslag als minister deze twee medewerkers van de Voorlichtingsdienst uit hun functie ontheven. De reden hiertoe was volgens Van Dijk-Silos de reorganisatie van de afdeling Voorlichting.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!