Freestyle wint Duck Curry wedstrijd

De groep Freestyle heeft gistermiddag de lekkerste doks klaargemaakt tijdens de Duck Curry Competition (foto: Regillio derby)
De groep Freestyle heeft gistermiddag de lekkerste doks klaargemaakt tijdens de Duck Curry Competition (foto: Regillio derby)
De groep Freestyle heeft gistermiddag de lekkerste doks klaargemaakt tijdens de Duck Curry Competition en Landbouwtentoonstelling bij Ra Party Place te Weg naar Zee. Sathyam Matadin van de winnende groep geeft aan heel verrast te zijn. “Het is de eerste keer dat wij hebben meegedaan en meteen de eerste prijs. Na onze oefeningen als muziekgroep komen we vaker bij elkaar om te koken. Zo is het idee ook ontstaan om mee te doen met de duck curry”, aldus een zeer blije Matadin. Op de tweede plaats is geëindigd HSDS. Nabo SV was goed voor de derde plaats in de categorie ‘Smaak’. In de categorie ‘Presentatie en decoratie’ werd Pitstop de winnaar. Aniel Store & Mahabier kreeg de tweede plaats en Nabo de derde. Nabo kreeg ook een prijs voor ‘Best geklede groep’.
Arti Lachman

error: Kopiëren mag niet!