Zangeres Rachel Panka brengt nieuw nummer uit

Zangeres Rachel Panka brengt nieuw nummer uitZangeres Rachel Panka heeft onlangs haar nieuwste nummer “Old Feelings” uitgebracht. De producent van het nummer is Roberto The Gboss Banel. Het is mijn derde productie voor dit jaar . Ik ben trots op me zelf want het was ook nu weer voor mij een uitdaging om zo een arrangement in elkaar te zetten. Alles is live opgenomen, aldus The Gboss.
Rachel haar debuut kwam in 2009, op 9 -jarige leeftijd toen zij een videoclip uitbracht met het Raplied: “Rachel met de mike”, een lied dat kinderen aanmoedigt en stimuleert om naar school te gaan, hun best te doen en te blijven studeren om zo voor zichzelf een goede toekomst te kunnen opbouwen. Op deze leeftijd, in 2009, nam ze ook deel aan het “Litle Miss Suriname Contest”, georganiseerd door Farida Soebhan, en behaalde zij de top 5. Reeds als kind bleek dat ze van dansen en muziek hield en met name van de gitaar als instrument. Ze kreeg daarom van haar ouders een gitaar cadeau. En om haar te stimuleren de gitaar beter te kunnen bespelen werd zij ingeschreven op de muziekschool te Lelydorp en daarna op de Volksmuziek School aan de Henck Aronstraat. Daar werden haar de nodige skills bijgebracht. Het spelen op de gitaar, gecombineerd met haar zangtalent, was geweldig.
Een ander talent dat door haar zelf werd ontwikkeld, is haar danstalent. Zij richtte zelf ook twee dansgroepen op met nichtjes en neefjes, vrienden en vriendinnen. Ze verzorgden optredens op scholen, feestjes van families en op huwelijken. Rachel was ook lid van een kerkelijke zangkoor o.l.v. Joanna Blackman, waar zij haar zangtalent en stem verder kon ontwikkelen. In 2014 won zij , als afgevaardigde voor haar school VOJ Copieweg, de talentenjacht, welke was georganiseerd door Splash Master GILLY. Zij mocht toen als gastzangeres optreden bij Sranan Taki Mix Show, in de Domineestraat. In 2015 nam ze voor de eerste keer deel aan het “Scholieren Songfestival”, georganiseerd door Brayen Bijlhout en bij die gelegenheid behaalde zij een finaleplaats. Ze vertegenwoordigde de Greorge Asin School.
Dit lied “Old Feelings” heeft zij in 2014 zelf gecomponeerd als haar eerste song en bijkans 2½ jaar later wordt ze ontdekt door Roberto Banel, Producer/Componist, populair geworden door zijn ontdekking van Nisha Madaran met het lied” Tu Hi Mera Dil”, die het lied uitbrengt onder “G-Block Recordz”.Rachel heeft veel talent op muzikaal gebied dat verder gestimuleerd zal moeten worden. Echter mag dat niet in gedrang komen met haar studie want ze zit nu in de examenklas B4 van de George Asinschool en dat moet zij zien af te ronden. Rachel wil chirurg worden en daarnaast ook haar zangcarrière ontwikkelen en voortzetten.

error: Kopiëren mag niet!