Diamanten Huwelijk voor echtpaar Mangli

50Afgelopen zondag 26 februari heeft het echtpaar Mangli-Bajnath hun Diamanten Huwelijksfeest gevierd. Het echtpaar is 60 jaar getrouwd. Dit stel stapte in het huwelijksbootje op 26 februari 1957. Meneer Rabindernarain Mangli zag het levenslicht op 27 januari 1938. Hij heeft altijd gewoond aan de Commissaris Weytinghweg, meer bekend als Leiding 9. In een interview met Dagblad Suriname gaat hij terug in de tijd en daarover zegt hij het volgende. Mijn ouders hebben mij heel streng maar heel goed opgevoed. Het was een geregeld huwelijk en de ouders hebben zijn levenspartner voor hem gezocht. Zo zijn ze met hun tweeën in het huwelijksbootje gestapt en met de zegeningen van de Almachtige hebben zij samen hun leven opgebouwd”. Hij stapte in het huwelijksbootje met Dharamdei Bajnath. Zij zag het levenslicht op 3 november 1941, en toen ze trouwde was zij maar ampertjes 15 jaar oud. Het echtpaar heeft samen twee zonen, en momenteel twee schoondochters, 22 kleinkinderen en negen achterkleinkinderen. Het Diamanten echtpaar heeft deze dag feestelijk herdacht samen met de familie. Weliswaar is het feest afgelopen vrijdag gehouden. Het echtpaar geeft als boodschap mee aan de jongeren dat het heel belangrijk is om binnen een relatie goed met elkaar te communiceren. Wat zich ook voordoet in het huwelijksleven moet steeds op een volwassen manier met elkaar besproken worden. Dat brengt vooruitgang en ontwikkeling, aldus echtpaar Mangli.

error: Kopiëren mag niet!