Release & Launch voor jong talentvolle zanger Jayant Jaharia

De 15 jarige Jayant Jaharia midden op de foto met een jongerengroep tijden de release en launch van zijn single
De 15 jarige Jayant Jaharia midden op de foto met een jongerengroep tijden de release en launch van zijn single
Afgelopen 20 februari was het een bijzonder moment voor het jong talent, Jayant Jaharia binnen ons samenleving. Op deze dag heeft de release en launch plaatsgevonden van de nieuwste single van de zanger. Het is een single geworden in het Surinaams en Hindi met als titel “Meki Prisiri Sonali rani ayi hai Holi”. De 15 jarige zanger is tevens de winnaar van het Divali Youth Champ Festival, welke onlangs in Trinidad is gehouden. Hij hoopt met zijn nieuwste single een waardevolle bijdrage te hebben geleverd aan de muziekstijl. Verder geeft hij als boodschap mee aan de jongeren om vooral hun cultuur te waarderen en hoog te houden. De zanger is verbonden aan Stichting Saathi en is leerling van de beroemde Kries Ramkhelwan. Ramkhelawan, Guru, of zangleraar was ook aanwezig tijdens de release en launch van het Holi nummer. De compositie van de single is gedaan door Kries Ramkhelawan en het muzikaal gedeelte kwam voor rekening van Rehaan Baitali. Verder is er ook en clip beschikbaar van het lied. Het geheel werd gehouden op de residentie van de zanger. ( foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!