Aanhoudende regenbuien merkbaar

Gisteren aanhoudende regenbuien merkbaar (1)
Gisteren aanhoudende regenbuien merkbaar (2)Het was gisteren heel bewolkt en er viel veel regen in Paramaribo. In bepaalde delen waren er lokaal matige zware regenbuien merkbaar. Boven het zuidelijk deel van Suriname zijn er lokale onweders. In bepaalde delen van het kustgebied was er wateroverlast te merken. De I.T.C.Z. is mede-geactiveerd door een langstrekkende storing, zegt de Meteorologische Dienst op haar website. De onderste laag is vochtig. Er volgen meer perioden met licht tot matig lokaal zware regenbuien. Geïsoleerde onweersbuien zijn ook niet uitgesloten. De wind komt voornamelijk uit het noordoosten met snelheden tussen 0 en 20 km per uur. Van tijd tot tijd is het winderig. Kort voor en tijdens buien vormen zich eveneens sterke windstoten. Hetzelfde weerbeeld zet zich vandaag ook voort (foto: Ricky Bahadoersingh)

error: Kopiëren mag niet!