Levensberovingszaak Saridin Toekimin opgelost

De recherche van afdeling Kapitale Delicten heeft op maandag 13 februari de 38-jarige verdachte Oswaldo V. alias ‘Walli en zijn vriendin Samantha H. aangehouden in verband met de levensberoving van de 67-jarige Saridin Toekinem. Op 31 december 2016 werd het ontzielde lichaam van Saridin aan de Anakokostraat aangetroffen. Walli woonde enige tijd samen met het slachtoffer. Sinds de moord werd Walli niet meer gezien op het adres. Het onderzoek heeft ertoe geleid dat Walli als de verdachte werd aangemerkt. Hij werd ter zake opgespoord en aangehouden. Tijdens het verhoor bekende Walli dat ook zijn vriendin Samantha betrokken is geweest bij de moord. Samantha werd opgespoord en aangehouden. Beide verdachten hebben inmiddels een volmondige bekentenis afgelegd. De goederen die op de bewuste dag uit de woning waren weggenomen, zijn nog niet terecht. In het belang van het verdere onderzoek zijn ‘Walli’ en Samantha in verzekering gesteld. De recherche heeft ook deze levensberovingszaak opgelost.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!