Schapendief valt door de mand door beveiligingscamera

De 40-jarige Ramdier S., alias Buru, is op dinsdag 24 januari door de politie van het ressort Rijsdijk aangehouden voor diefstal van een tiental schapen. De schapenfokker heeft meermalen aangifte gedaan van diefstal van zijn schapen tegen onbekende daders.
Na enkele keren te hebben gemerkt dat er schapen zijn gestolen, plaatste de eigenaar beveiligingscamera’s rondom zijn terrein. Nadat er weer gestolen was, bekeek de benadeelde de opgeslagen beelden.
Daarop is te zien hoe de verdachte Ramdier over de schutting springt om het terrein te betreden en via dezelfde weg weer het terrein verlaat met medeneming van een schaap. Na het doen van de aangifte is ‘Buru’ opgespoord en aangehouden. na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten.
Ramdier bekeek samen met de politie de camerabeelden, en verklaarde voor het eerst vier schapen te hebben weggenomen van de benadeelde. De voorgaande gevallenschreef hij toe aan een ander.

error: Kopiëren mag niet!