Mathoera: “Ik heb altijd criminelen bestreden”

“Ik ben geen crimineel en bescherm geen criminelen. Ik heb ze bestreden en bestrijd ze nog steeds”. Zo reageert VHP- parlementariër Krishna Mathoera op de aantijgingen van parlementariër Rashied Doekhi gedaan aan haar adres gedurende de DNA-vergadering van afgelopen dinsdag. “Het is de bekende vuilsmijterij, sensatie en stemmingmakerij om het volk af te leiden van de werkelijke problemen, welke het land op dit moment teisteren. Als men zoveel bewijzen heeft, laat men naar het Openbaar Ministerie gaan en naar de korpschef om de zaak op te laten sporen en te vervolgen. Laten ze aangifte doen. Ik kijk ernaar uit. Omdat ik al die jaren naar eer en geweten mijn werk heb gedaan en daarvoor zelfs gedecoreerd ben door de president”, zegt een zeer verontwaardigde Mathoera.
Mathoera geeft aan dat dit een zeer bekende strategie is van de NDP om hun bekende spreekbuizen in te zetten in DNA om integere mensen, die kritiek leveren op het slecht beleid van de regering, te bekladden en complete leugens te verspreiden. “Deze werkwijze gaat de coalitie niet helpen om de crisis, waarmee het volk zit op te lossen. Ze kunnen liever al hun energie inzetten om de problemen van het volk te bespreken en oplossingen te zoeken. Het zijn deze lieden in DNA, die de kwaliteit van onze instituten omlaag halen en ons land nationaal en internationaal te schande zetten. De regering is niet in staat om inhoudelijke argumenten aan te dragen om problemen van het volk op te lossen.”
Mathoera betreurt het dat ze ook nog uren de ruimte krijgen van de leiding van DNA, om deze koeterwaals van beschuldigingen, leugens, iemands religie, kleding, en alle andere zeer persoonlijke zaken uitgebreid te verkondigen. Temeer daar DNA leden vaker beperkt worden in hun spreekbeurten wanneer ze de echte problemen van het volk willen bespreken. Dit is zeer onprofessioneel en niet objectief. Deze taferelen ontmoedigen deskundige en integere burgers om de politiek in te gaan. Mathoera, roept elke burger, maar voornamelijk vrouwen op, om zich niet te laten ontmoedigen door deze negatieve lieden, maar door te gaan met de strijd om een beter Suriname te realiseren. Een strijd, waarvoor zij zich consequent en vastbesloten zal blijven inzetten.

error: Kopiëren mag niet!