Studenten vandaag op straat

De Samenwerkende Studentenbesturen zullen op 24 januari blijk geven van hun ontevredenheid. De studenten zijn het wachten op onderwijs al zat en zullen vanaf vandaag ook fysiek in actie komen. De studenten lopen in protest richting het Onafhankelijkheidsplein. Tegen half negen verzamelen zij zich bij Times Mall aan de Domineestraat. Deze actie van de studenten was voorbereid voor maandag 23 januari. Echter namen de studenten een afwachtende houding om het resultaat van de alv van de leerkrachten te vernemen. Jaïr Kross, trekker van de Samenwerkende Studentenbesturen, zegt dat de studenten naar het Onafhankelijkheidsplein gaan om hun stem te laten horen. Hij is ervan verzekerd dat naar hun geluisterd zal worden.
Het blijkt dat de actie van de leerkrachten onverkort doorgaat en de studenten nog langer onderwijs ontberen. Dagblad Suriname verneemt ook dat er vanuit de districten, groepen studenten zich voorbereiden om tegen 8:00 uur richting de stakingsbasis van de leerkrachten te gaan.

error: Kopiëren mag niet!