Gewapende roofoverval in woning Helena Christinaweg

Vijf criminelen hebben maandagavond een gewapende roofoverval gepleegd in een woning aan de Helena Christinaweg. Volgens de aangever zat hij rond 22.00 uur in gezelschap van zijn vrienden op het achterterras. Op een bepaald moment werden zij verrast door vijf criminelen van wie drie gewapend met jachtgeweren met ingekorte loop. Zij hielden de groep onder schot en onder bedreiging werden de vrienden en de aangever in een kippenhok opgesloten. Een van de gewapende daders rukte de halsketting van de aangever weg. Deze rover stond bij het berghok terwijl zijn comparanten de woning betraden. Eenmaal in het huis hebben de overvallers de vrouw van de aangever en zijn vader beroofd. Uit de kamer hebben de daders SRD 10.000,- en twee halskettingen buitgemaakt. Na de snode daad verlieten de daders de plaats met het voertuig van de aangever. Het betreft een Toyota Vitz PG 65-66. De politie van De Nieuwe Grond is na de beroving ingeschakeld. Het onderzoek duurt voort.

error: Kopiëren mag niet!