NPS bespreekt actuele situatie achter gesloten deuren

Politicus Ivanildo Plein lichtte een tipje van de sluiter over de gang van zaken tijdens de afdelingsvergadering van NPS Paramaribo
Politicus Ivanildo Plein lichtte een tipje van de sluiter over de gang van zaken tijdens de afdelingsvergadering van NPS Paramaribo
De Nationale Partij Suriname (NPS) is zaterdag in beraad geweest. In de bestuursvleugel van het partijgebouw kwam het bestuur, onder leiding van Gregory Rusland, bijeen om de recente ontwikkelingen in de republiek te bespreken. De zienswijze en de opstelling van de NPS ten opzichte van de onderwijsstaking en de solidariteit met de actievoerenden waren hoofdmoot.
Opoyari bijeenkomst afdeling Paramaribo
In de conferentiezaal vergaderde de NPS afdeling Paramaribo, onder voorzitterschap van Ivanildo Plein, achter gesloten deuren. Het ging voor een deel om de verrichtingen van 2016 te evalueren en uiteraard om de solidariteit van de NPS te bespreken en na te gaan hoe op effectieve wijze bij te dragen aan de vakbondsactie van BvL/ALS. Gaandeweg de vergadering meldde voorzitter Rusland zich aan om de afdelingsvergadering te informeren over de laatste ontwikkelingen en de betrokkenheid van de partij daarbij. Politieke leider Plein hield zich op de vlakte over de inhoud van de vergadering.
Geen wilde kaarten spelen
Binnen de NPS wordt de communicatie met de pers en de rest van de buitenwereld, om geen ‘wilde kaarten’ te spelen, steeds meer gecentraliseerd. Mededelingen doen, wordt als een bevoegdheid van daarvoor in aanmerking komende voorhoedespelers gezien. Het bedanken van Ivan Fernald als coördinator van het Johan Adolf Pengel Instituut had te maken met een bericht van de Werkgroep Planning en Ontwikkeling binnen het wetenschappelijk bureau, dat naar buiten werd gebracht zonder de leiding van het Japin te kennen.
HD

error: Kopiëren mag niet!