Twee vermoedelijke drugsdealers ingesloten

De afdeling Narcotica Brigade heeft op dinsdag 17 januari bij invallen in twee afzonderlijke zaken de 33-jarige Kenneth C. en Anthony G. (42) aangehouden.
In het eerste geval werd Kenneth die ervan verdacht wordt een drugsverkoper te zijn nabij zijn woning in Paramaribo Noord aangehouden. Op hem werden aangetroffen 10 zip-lock zakjes met marihuana, 14 zip-lock zakjes met stukjes hasj, een losse hoeveelheid yami en marihuana, 21 wikkels crack-cocaïne, twee weegschalen en 2 XTC tabletten.
Bij de tweede inval op een adres te Bennie’s Park is Anthony aangehouden. Bij het zien van de politie rende hij weg en wierp een zwarte tas op een perceel. De wetsdienaren die dit zagen, zette de achtervolging in. Anthony werd twee straten verder in de kraag gevat. In de tas is gevonden 23 zip-lock zakjes met marihuana, 58 zip-lock zakjes met hasj, 53 wikkels crack cocaïne en een losse hoeveelheid hasj.
Alle drugs zijn in beslag genomen. De vermoedelijke drugsdealers zijn overgebracht naar het politiebureau.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn Kenneth en Anthony achter slot en grendel geplaatst. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!