Lijk vermiste Asaiti in verre staat van ontbinding aangetroffen

Twee jagers ontdekten donderdagmiddag een lijk in verre staat van ontbinding te Mismanproject. Na deze ontdekking schakelden zij de politie in. De sterke arm ging naar de opgegeven locatie. Bij het zien van het lijk vermoedden zij al dat dit het ontzielde lichaam van de 76-jarige vermiste, Theodores Asaiti, moest zijn. De familie van Asaiti werd uitgenodigd om het lijk van wie alleen de kleding nog te herkennen was, te aanschouwen en om eventueel te bevestigen of het inderdaad om hun dierbare gaat. Zij herkenden hem aan de hand van de kleding en gaven door aan de politie dat het inderdaad om de 76-jarige Asati gaat. Het slachtoffer was woonachtig op het Mismanproject. Op donderdag 24 november 2016, vertrok Asaiti van huis met onbekende bestemming en was sedertdien niet teruggekeerd.

error: Kopiëren mag niet!