Broer wurgt broertje dood

De 21-jarige Jerrel Vianen is woensdagavond om het leven gebracht door zijn oudere broer Marlon. Dit bevestigt regiocommandant Paramaribo, Commissaris Inder Jangbahadoer, tegenover Dagblad Suriname. De politie van Geyersvlijt kreeg de melding hiervan rond 23.00 uur en deed het adres aan de Aloeboetoedraistraat aan. Uit voorlopige informatie blijkt dat er ruzie was ontstaan tussen Jerrel en zijn oudere broer Marlon (45) omtrent een huissleutel. Marlon hield op een bepaald moment het slachtoffer in een wurggreep. Jerrel raakte buiten bewustzijn. De familie probeerde Jerrel op allerlei manieren weer bij bewustzijn te brengen, echter zonder het gewenste resultaat. Zij reden toen snel naar de Spoed Eisende Hulp. Daar aangekomen constateerde de dienstdoende arts dat Jerrel al was overleden. Het ontzielde lichaam van Jerrel werd na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen. Hangende het verder onderzoek blijft Marlon in voorarrest.

error: Kopiëren mag niet!