Twee mannen ontvoeren 15-jarige

Een moeder van een 15-jarig meisje deed zondagavond aangifte bij de politie van Santo Dorp. Aan Dagblad Suriname vertelde de moeder dat haar dochter haar op die avond rond 08.00 uur voorhield dat zij naar de winkel ging. Omdat zij te lang weg bleef, belde de moeder op het mobiel van het meisje. Echter kreeg zij geen gehoor. Zij liep toen naar de buurvrouw om haar probleem te bespreken. Al pratende zag zij op de hoek een voertuig van het merk Nissan Skyline staan, die al ruim twee uren daar geparkeerd stond. De auto trok haar aandacht. Kort daarna stapte het meisje uit de wagen. De buurman en zijn vrouw liepen het meisje tegemoet. Een van de twee mannen met wie het meisje sprak, trok het 15-jarig meisje in de wagen en zijn beide mannen met haar weggereden. Volgens de bezorgde moeder belt zij telkens op het mobiele toestel van haar dochter. De telefoon wordt echter niet beantwoord en het meisje is tot nu toe niet thuis gekomen. De moeder heeft ook het kentekennummer van de auto van de verdachten doorgegeven. Het 15-jarig meisje is leerlinge van de eerste klas lbo. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!