Politieagente gaat boekje te buiten

De politie van Uitvlugt kreeg vrijdagmiddag een telefonische aangifte binnen betreffende een agente die tekeer ging aan de Sierpalmstraat. Volgens de aangeefster was zij huis toen de agente D., tewerkgesteld op station Leiding, zonder toestemming haar woning probeerde te betreden. Omdat de traliedeur van de woning op slot was, kon zij echter niet naar binnen. Terwijl ze buiten stond, begon zij door de shutters die ze wel open kreeg, haar voor vies en vuil uit te schelden. Een week terug heeft de agente in kwestie ook hetzelfde uitgehaald. De benadeelde was toen naar de afdeling OPZ gestapt om haar beklag te doen. Alsof dat niet genoeg was, heeft de politievrouw vrijdagmiddag wederom de kans genomen om de huidige vriendin van haar ex-man op deze manier te molesteren. De politie van Uitvlugt heeft de aangifte ter zake opgenomen. Uit betrouwbare informatie blijkt dat de agente middels het kentekennummer van de aangeefster haar woonadres heeft kunnen achterhalen. Zij en haar ex-man zijn nog steeds gehuwd, maar wonen al meer dan acht maanden niet meer samen. De aangeefster is de situatie al beu en vraagt de politie om zo spoedig mogelijk een oplossing in deze zaak te brengen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!