Inbraak bij SBB; kluis leeggehaald

In de nacht van zondag op maandag 16 januari 2017 is er ingebroken in het gebouw van Stichting Bosbeheer en Bostoezicht Suriname (SBB) aan de Martin Luther Kingweg. De inbrekers hebben flink huisgehouden. Zij hebben al het geld welke op kantoor was bewaard meegenomen. Het waren grotendeels retributiegelden van de concessiehouders. De politie van Livorno kreeg maandagmorgen omstreeks 07.45 uur de melding van de inbraak. Er zijn in totaal zes kantoorruimtes overhoop gehaald. In een van de ruimte was er een kluis geplaatst die geforceerd is. De daders zijn via een buitentoiletruimte op het dak geklauterd en hebben zij zich toen via de vliering toegang tot de kantoorruimtes verschaft. Opmerkelijk in deze zaak is wel dat het gebouw voorzien is van bewakers en er is ook een alarminstallatie die effectief was aangesloten.

error: Kopiëren mag niet!