Dj Hardwell zet wereldoptreden neer in NIS

DSC_0423
DSC_0434
DSC_0439
DSC_0445
DSC_0382
DSC_0401
DSC_0403
DSC_0409
DSC_0410
DSC_0419
DSC_0420“Hardwell, Hardwell, Hardwell, Hardwell’, werd door het publiek, vooral door de jongeren, gescandeerd vanaf 0.55 uur in de Anthony Nesty Sporthal. Dj Issaiah Roberts, die verrassend goed het publiek kon vermaken, zou plaats moeten maken voor de hoofdact, waarvoor de honderden dolle fans waren gekomen. MC Laco werd speciaal op het podium gebracht om hem aan te kondigen. Toen het aftellen begon van 10 naar 1, was het publiek niet meer te houden. Handen in de lucht, springend en schreeuwend werd dj Hardwell welkom geheten. De voormalig nummer 1 dj van de wereld begon de avond klokslag 01.00 uur met de woorden “fawaka Suriname, are you ready to party”. Wat Hardwell hierna twee urenlang neerzette in de tot een grote discotheek omgetoverde hal, was van wereldformaat. De 29-jarige Nederlander, in het echt Robbert van der Corput genaamd, liet NIS op haar grondvesten schudden met zijn dance- en housemixjes. Het Surinaams tintje ontbrak niet, want ook ‘Witie Fisie’ liet hij horen.

error: Kopiëren mag niet!