Recherche Midden Suriname lost beroving Noorpoolweg op

De recherche van Regio Midden Suriname heeft vrijdagochtend omstreeks 01.00 uur vier verdachten, te weten A.R. (18), G.S. (20), T.C. (20) en de 33-jarige D.I., aangehouden. Deze verdachten zijn in verband met een beroving aangehouden die zij op dinsdag 10 januari hebben gepleegd. De criminelen hebben een ondernemer beroofd van zijn persoonlijke bezittingen en zijn voertuig. Onder bedreiging werd de benadeelde gekneveld en gedumpt aan de Noordpoolweg. De benadeelde kreeg hulp van een alerte buurtbewoonster die de politie inschakelde. De recherche heeft het voertuig van de aangever, een Toyota Crown, aan de Ramgoelamweg onbeheerd aangetroffen. Na goed speurwerk door de recherche werden in de nacht van donderdag op vrijdag 13 januari de verdachten op verschillende locaties aangehouden. Zij geven allen volmondig toe de ondernemer te hebben beroofd van zijn geld, sieraden en zijn auto. In het belang van het onderzoek blijven de verdachten in politiearrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!