Man mengt verdelgingsmiddel in watertank ex-vrouw

Man mengt verdelgingsmiddel in duro tank exAan de verdachte Pedro S. wordt het verwijt gemaakt dat hij in de wateropslagtank van zijn ex-vrouw gramoxone heeft geschonken. De rechter had gedurende het onderzoek de verdachte voorlopig in vrijheid gesteld. Op de zitting van 28 november 2016 werd hij wederom gevangen genomen. Het was gebleken dat deze verdachte zijn ex-vrouw had bedreigd om geen getuigenis tegen hem af te leggen. De ex-vrouw had van de rechter een beschermingsbevel gekregen. Zij heeft dan ook de rechter van de bedreiging op de hoogte gesteld. Nadat het bekend was dat hij zijn vrouw had bedreigd om het bevel van de rechter te negeren, is hij wederom gevangen genomen. Volgens de verdachte zit zijn ex-vrouw achter hem aan. Hij heeft jaren geen contact met haar. Zij woont bijkans 50 meter verwijderd van zijn woning en gaat hij nooit in haar omgeving. Hij beweerde dat de vrouw integendeel hem terug wil. Gisteren verzocht de verdachte de rechter om hem naar huis te sturen, omdat hij de afgelopen feestdagen niet samen met zijn gezin heeft kunnen doorbrengen. De magistraat voldeed niet aan het verzoek van de verdachte. Zij stelde de verdere behandeling uit naar 23 januari. De verdachte Pedro blijft in politiearrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!