Vidya Balan: Ik probeer niet langer een supervrouw te zijn

VidyaBalanVeelzijdige actrice Vidya Balan, die woensdag 4 jaar gehuwd is met producer Siddharth Roy Kapur , zegt dat ze niet langer poogt een supervrouw te zijn.
Op de vraag hoe ze werk en thuis combineert, zei ze: “Als ik werk, werk ik, als ik thuis ben, dan ben ik gewoon thuis. Als ik nergens zin in heb, dan doe ik gewoon ook helemaal niks. Er wordt altijd gevraagd om een balans, maar ik vind het oneerlijk. Ik voel me wel schuldig als ik niet bij mijn gezin kan zijn tijdens speciale gelegenheden”.
Op de vraag of ze ervan baalt wanneer mensen haar associëren met thema’s die draaien rond de vrouw, antwoordde ze: “Nee, ik vind het werk dat ik doe leuk. Waarom zou je het ook een film noemen met een thema dat draait om de vrouw? Noem het gewoon een film. Er waren altijd mannen het middelpunt en dat verandert nu gewoon”.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: