SZF neemt Parsasco-cliënten Sozavo over

Het Staatsziekenfonds (SZF) neemt per 01 september 2016 de zorg van alle cliënten van het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo) in de leeftijdscategorie 17- 59 jaar over, die verzekerd zijn bij de Verzekeringsmaatschappij Parsasco NV. Dit houdt in dat de verzekering van deze groep cliënten per 01 september 2016 is overgeheveld naar het SZF. In samenspraak met Parsasco en het SZF is er een overgangsregeling overeengekomen. Cliënten met een geldige Parsasco-pas kunnen ingaande 01 september 2016 tot nader orde gewoon gebruikmaken van de zorg ten laste van het SZF. De verzekeraars zullen op hun beurt de zorgverleners op de hoogte stellen van deze wijziging. Sozavo-cliënten met een Parsasco-pas met vervaldatum 31 augustus kunnen zich vanaf 05 september 2016 bij het SZF-hoofdkantoor of één van de SZF-filialen aanmelden om hun nieuwe kaart op te halen.

error: Kopiëren mag niet!