Statuut politiek platform Seti Sranan in afrondende fase

Het statuut van het politiek platform Seti Sranan is zo goed als rond. De vereniging draagt de naam “Seti Sranan” en is gevestigd aan de Floralaan op het George Pindon Sportcomplex. Maandag kwamen de leden in een bijzondere vergadering bijeen om de ontwerpstatuten te bespreken en goed te keuren. Er zullen meerdere sessies besteed worden aan het doorlichten van het statuut, dat Seti Sranan rechtspersoonlijkheid moet geven. Seti Sranan wil een vereniging zijn, die gericht is op de constructie van een progressief politiek verbond op basis van een Srefidensi-ideologie, inhoudende vrijheid, gelijkheid van alle individuen. Seti Sranan zet gerichte stappen om te komen tot de vorming van een politieke coalitie van activisten op elk gebied. De strijd tegen corruptie en machtsmisbruik staat hoog in het vaandel. Er wordt gestaan op democratisering in alle sectoren en alle lagen van de samenleving. Het presenteren van beleidsvoorstellen en gemeenschapswerk zijn slechts enkele voorbeelden waarlangs Seti Sranan wil helpen Suriname te maken tot een gelukkig land.

error: Kopiëren mag niet!