‘Vrienden van Kwatta’ doneert aan crematieoord Saramacca

Vrienden van Kwatta.1De sociaal-culturele vereniging Vrienden van Kwatta heeft een donatie gedaan van SRD 4.250 aan de Stichting Crematieoord Saramacca. De donatie is bedoeld voor de aanleg van sanitair. De overhandiging werd gisteren verricht door de ondervoorzitter Narain Mohan van Vrienden van Kwatta aan Sobha Gajradj. De Nationale Stichting Uitvaartoorden Suriname heeft op zondag 21 augustus 2016 haar lang gekoesterde wens in vervulling gebracht. Het Algemeen Crematieoord Uitkijk in het district Saramacca werd na hard werken eindelijk inaugureel geopend. Alhoewel de stichting veel hulp en donaties heeft mogen ontvangen, zijn er nog zaken die gerealiseerd moeten worden. Het aanleggen van een toilettengroep is er één van. Vrienden van Kwatta hoopt met deze donatie een bijdrage te hebben geleverd aan dit prijzenswaardig initiatief.

error: Kopiëren mag niet!