De Arend en Yellow Birds nemen voorsprong richting titel

Zowel de heren van De Arend als de dames van Yellow Birds hebben een 2-0 voorsprong genomen in de finaleserie van de play-off in de Hoofdklasse van de Surinaamse Basketbalassociatie (SBA). Bij de heren was titelverdediger De Arend ook in game 2 te sterk voor SCVU. Na een 28-35 achterstand bij rust, won De Arend de wedstrijd toch met 59-51. De topscorer bij De Arend werd Dancell Leter met 16 punten. Voor SCVU had Oscar Patterson 11 punten. Game 3 wordt zondagavond gespeeld in de Ismay van Wilgen Sporthal.
Bij de dames lijkt De Arend de titel weer over te moeten dragen aan Yellow Birds. De gele vogels van coach Wilfred Gallant hebben ook game 2 gewonnen. Na een 22-17 ruststand won Yellow Birds met 43-32. De topscorer bij Yellow Birds werd Suelle Shepperd met 13 punten, Marcella Sedoc had er 8 punten. Yellow Birds kan zondag het karwei afmaken, wanneer de game 3 wordt gespeeld in de Ismay van Wilgen Sporthal.

error: Kopiëren mag niet!