SRD 2 voor route Paramaribo- Lelydorp  

Bushouders verdienen minder in de vakantie.De Particuliere Lijnbushouders (PLO) rijden sinds 1 augustus 2016 voor nieuwe tarieven. Zoals met het ministerie van TCT afgesproken, mogen de bushouders nu met een 20% verhoogd tarief rijden. Dit betekend voor een stadsrit een verhoging van SRD 1.25 naar SRD 1.50. Op andere trajecten die buiten de stad liggen, betaald men natuurlijk meer. Het lag in de bedoeling dat het traject Paramaribo-Lelydorp SRD 1.90 zou kosten. Echter hanteren de bushouders SRD 2 als tarief. Die staan ook op de ingang van de bussen als nieuw tarief. Vanwege de drukte op de route, en in het belang van efficiëntie over de weg, is er volgens PLO voorzitter John Mahadewsingh een uitzondering gemaakt. Hij geeft dus aan dat de chauffeurs niet in overtreding zijn indien zij de SRD 2 hanteren als tarief.

error: Kopiëren mag niet!