Serieverkrachter aangehouden; politie roept slachtoffers op

De politie van Jeugdzaken heeft de 24- jarige Mitchell Kempes aangehouden en in verzekering gesteld. De verdachte is al een hele poos bezig geweest jonge vrouwen op slinkse wijze te lokken en daarna te verkrachten. Deze man deed zich op Facebook voor als politie inspecteur. Hij maakte daarbij gebruik van een foto van de inspecteur van politie 1e klasse inspecteur R. Prade.
De verdachte heeft zo een aantal jonge vrouwen seksueel misbruikt. Zijn slachtoffers werden door hem naar de Cultuurtuinlaan gebracht en verkracht. Slachtoffers die nog geen aangifte hebben gedaan kunnen zich melden bij de politie van Jeugdzaken die belast is met het onderzoek. Ook kan er gebeld worden op de telefoonnummers: 404565/ 404673/ 404691. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!