Drugskoerier had coke in Nickerie gekocht

Satishparkash M. probeerde op eigen houtje 110 bolletjes met een brutogewicht van 1100 gram cocaïne naar Nederland te smokkelen. Op 15 juni heeft de verdachte met de cocaïnebolletjes in zijn maag zich naar de luchthaven te Zanderij begeven. Bij de routinecontrole werd hij gevraagd om een urinetest af te staan. Het resultaat was positief. De verdachte heeft toen erkend dat hij cocaïnebolletjes heeft ingeslikt. Bij rechter Marie Mettendaf verklaarde de verdachte dat hij het spul in Nickerie had gekocht. Hij had het kort voor zijn vertrek ingeslikt en zich naar de luchthaven begeven. Daar werd hij door de leden van het BID-team aangehouden. Op de vraag van de rechter verklaarde de verdachte dat hij een aanmerkelijke kans heeft genomen welke uiteindelijk mislukt is. Op 11 augustus wordt de verdere behandeling voortgezet. Satishperkash blijft aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!