Dc Joeloemsingh tolereert geen politieke uitspraken op werkvloer

DC Joeloemsingh tolereert geen uitspraken in de politieke sfeer op de werkvloer1Districtscommissaris (dc) Wedperkash Joeloemsingh heeft op 20 juli 2016 een schrijven gericht aan zijn personeel op het commissariaat te Coronie, alwaar hij waarneemt, met als onderwerp ‘Politieke activiteiten op het werk’. In het schrijven zegt de dc tijdens gesprekken met personeelsleden erop gewezen te zijn dat er op het werk mogelijkerwijs activiteiten plaatsvinden en uitspraken gedaan worden in de politieke sfeer, die niet thuis horen op de werkvloer. De dc wees in het schrijven erop dat deze zaken niet getolereerd zullen worden. Verder attendeert de burgervader zijn ondergeschikten erop dat bij constatering dat de aangehaalde zaken wel plaatsvinden, zware sancties getroffen zullen worden tegen betrokkenen.
Assembleelid Remi Tarnadi is onlangs door de dc geïnformeerd over de situatie. Hij stelt dat de zaak zelfs erger is dan de dc in zijn schrijven heeft opgenomen. Tarnadi spreekt van partij politieke handelingen die op de werkvloer worden gepleegd. Voor hem is dit geen vreemd verschijnsel. Naar zijn mening is het de dc die bepaalde zaken constateert op zijn werkplek en erop reageert.

error: Kopiëren mag niet!