Dobbelaars overvallen in bar

Vier personen zijn zaterdagochtend rond 04.00 uur overvallen aan de Sapakarastraat in een bar. Het viertal was bezig te dobbelen toen twee gemaskerde criminelen de bar gewapend binnenstormden. Onder bedreiging van een vuistvuurwapen maakten de rovers de persoonlijke spullen van de slachtoffers en hun geld buit. Na de daad verlieten de criminelen de plaats in een voertuig. Volgens de slachtoffers zijn de rovers gereden in de richting van de Ramgoelamweg. De politie die hierover werd gealarmeerd, heeft het gebied afgekamd, echter zonder het gewenste resultaat. De daders waren reeds gevlucht. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De politie gaat na of er camerabeelden en of getuigen zijn die van buiten het geval hebben gezien c.q. meegemaakt.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!