Forse geldbedragen buitgemaakt bij meubelbedrijf

Inbrekers hebben vrijdagavond een meubelbedrijf aan de Indira Gandhiweg tot hun doelwit gemaakt. Volgens de eigenaar was hij rond 19.00 uur van huis vertrokken in verband met de verjaardag van zijn zoon. Omstreeks 20.30 uur werd hij gebeld en medegedeeld dat er was ingebroken in zijn bedrijf. Ter plaatse aangekomen, bleek dat de daders via de achterzijde van het gebouw zich toegang tot het bedrijf en vervolgens tot de woning hadden verschaft. Uit de slaapkamer hebben de inbrekers forse geldbedragen in SRD, USD, Euro en Yen ontvreemd. Op de vraag van de krant vertelde de eigenaar dat hij het geld thuis had bewaard, omdat hij materiaal zou aanschaffen voor de bouw van een woning. Behalve het geld zijn ook sieraden en een laptop meegenomen. De politie werd na de ontdekking ingeschakeld. Dit pand is niet voorzien van camerabeveiliging, zegt de eigenaar. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!