Podosirizoeker verongelukt

De politie van Domburg heeft op donderdag 14 juli het lijk van de 28-jarige Jimmy Aroma in het bos te Waterland aangetroffen. Jimmy was met twee vrienden op dinsdag 12 juli op zoek naar podosiri in die omgeving. Zij zochten ieder afzonderlijk en spraken af elkaar om 17.00 uur in de middag weer te ontmoeten. Toen zij elkaar om 17.00 uur weer troffen, besloot Jimmy nog iets langer te gaan zoeken. Na een poosje zagen de twee vrienden Jimmy niet komen en gingen naar hem op zoek. Hun zoektocht leverde niet het gewenste resultaat op, dus deden zij de melding op het politiebureau van Domburg.
De volgende dag zetten de twee vrienden samen met familieleden en kennissen de zoektocht voort. Ook deze leverde niets op. In de ochtend van donderdag 14 juli werd de zoektocht samen met de politie wederom voortgezet. Uiteindelijk troffen zij het lijk van Jimmy onder een omgehakte boomstam aan. Het slachtoffer moet de boom hebben omgehakt met het noodlottige gevolg dat deze op hem kwam te vallen. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk afgestaan aan de nabestaanden. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!