Harriette Ramdien: “Van Dijk-Silos slaapt als Doornroosje”

De politica Harriete Ramdien uit Nickerie maakt zich ernstige zorgen over de criminaliteit, die reeds geruime tijd bijzonder is verruwd en een aantal mensenlevens heeft gekost. Het beleid van de minister van Justitie en Politie, Jennifer van Dijk-Silos, geniet bepaald geen schoonheidsprijs volgens Ramdien. Zij meent dat de Justitieminister “de grootste teleurstelling is voor het volk”. “Van Dijk-Silos slaapt als Doornroosje, zij alleen ziet en hoort niet dat de criminaliteit is verergerd. Voor mijn part mag zij blijven slapen.”
Ramdien vindt het ook absurd dat de minister denkt het recht te hebben verschillende instituten te beledigen. De beleidsvrouw heeft haar gal gespuugd op de rechterlijke macht en heeft deze ook zwaar beledigd. “Wanneer personen en organen niet naar haar pijpen dansen, krijgen zij een scala aan verwijten en beledigingen.” Volgens Ramdien had zij echt hoge verwachtingen van deze minister, maar het blijkt dat haar prestatie meer dan benedenmaats is. Dat de gezamenlijke oppositie haar vertrek eist als minister, vindt Ramdien terecht. Maar tot haar grootste teleurstelling blijkt dat de minister geen afstand wil nemen van de ministersstoel.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!