‘NPS is de koers echt kwijt’

‘Het heeft de NPS tot nog toe 2 artikelen in uw dagblad gekost om zich te verklaren als nationale partij. Het eerste artikel verwoord door `good old Krusu` die een factor is binnen de groene partij, heeft de ware aard van de partij getoond, namelijk dat zij een Creools blok willen zijn zoals van oudsher.’ Dit stelt Saskia Mercuur van NPS Nieuw Weergevondenweg.
‘Wij horen steeds de namen van Oemrawsing, Leeflang, Coblijn, Fearber en andere prominente leden die de partij vaarwel hebben gezegd, waarschijnlijk vanwege eerder genoemde reden. Maar de NPS’ers moeten weten dat ook minder bekende leden vertrekken uit de partij, omdat er totaal geen verandering is gekomen onder leiderschap van Rusland als voorzitter. Integendeel zien wij dat de jongeren niet de kans krijgen, omdat de oude rotten Kruisland, Wijdenbosch Ruth, Abauna, Druiventak en zo nog veel meer geen ruimte willen maken voor jong kader’, zegt Mercuur. ‘Het wachten is nog op de leden van de groep Seti NPS, die hun lidmaatschap ook zullen opzeggen. De NPS zal niet van onder, maar bovenaf moeten vernieuwen.’

error: Kopiëren mag niet!