Shaktie Rambaran Mishre commissaris bij Unive

Shaktie Rambaran Mishre
Shaktie Rambaran Mishre
De in Den Haag geboren Shaktie Rambaran Mishre is benoemd tot lid van de raad van commissarissen bij Unive verzekeringen in Nederland. Rambaran Mishre is jurist en bedrijfskundige en was destijds verbonden aan de KPMG, als lid van de raad voor het openbaar bestuur, welk een adviesorgaan is van de Nederlandse regering en het parlement. Momenteel heeft zij haar eigen adviespraktijk, waar zij ten behoeve van bestuurders en senior management haar diepgaande vakinhoudelijke en marktkennis verbindt met verandermanagement, cultuur en gedrag. De 36-jarige Rambaran Mishre gaat zich bij Univé richten op governance, compliance en HR-vraagstukken. “Het is een spannende tijd voor verzekeraars.
Door het gedaalde consumentenvertrouwen, de toenemende wet- en regelgeving en de snelle technologische ontwikkelingen is een nieuwe realiteit ontstaan. Verzekeraars moeten zich opnieuw uitvinden om ook in de toekomst succesvol te blijven. Dat begint met denken vanuit klantwaarde en daarmee heeft Univé – die met haar coöperatieve wortels dichtbij de klant staat – een mooie uitgangspositie”, aldus Rambaran Mishre over de verzekeraar die zo een 150 vestigingen telt en waar zij nu een van de commissarissen van is.
De voorzitter van de raad van commissarissen van Unive verzekeringen, Piet Stout, kijkt uit naar de inbreng van Rambaran Mishre in het bedrijf. “Shaktie is onafhankelijk kritisch, scherp en heeft een duidelijke visie. Zij brengt ruime ervaring met zich mee en is uitstekend in staat een toezichthoudende én klankbordrol voor het bestuur te vervullen. Met haar verbindend en reflectief vermogen past zij goed binnen de huidige raad”, aldus Stout.

error: Kopiëren mag niet!