Twee inzittenden omgekomen in het verkeer

IMG_4618(1)_editTwee personen hebben zaterdagochtend het leven gelaten bij een  verkeersongeval op de kruising van de Welgedacht C weg en de Magentakanaalweg. Het gaat in deze om de inzittende Rohit Bhondoe (27) en de 39-jarige Ganesh Lall. Een van de omgekomen personen die op de achterbank zat, is uit de wagen geslingerd. De bestuurder reed richting de Indira Gandhiweg. Op een bepaald moment verloor hij de controle over het stuur en botste met een grote kracht tegen de leuning van de brug. Als gevolg hiervan belandde het voertuig  in het kanaal. De klap was van dien aard dat de bestuurder en de bijrijder beiden bekneld raakten in de wagen. De brandweer moest eraan te pas komen om beide slachtoffers uit hun benaderde situatie te bevrijden. Van de drie slachtoffers in het voertuig waren twee op slag dood. De 21-jarige bestuurder D.C. is per ontboden ambulance vervoerd. Hij is wel in het bezit van een geldig rijbewijs. Vanwege de ontstane situatie ter plaatse lukte het de politie niet om te kunnen constateren of de bestuurder al dan niet onder invloed van alcohol verkeerde. Wel is er voor het vervolg onderzoek bloed van hem afgetapt. Met het heengaan van deze twee slachtoffers is de verkeersbarometer gestegen naar 30.

error: Kopiëren mag niet!