Vijfde verkeersdode binnen 2 dagen genoteerd; tweede bromfietser omgekomen

De 67-jarige bromfietser Cicil Heidanus is op zaterdag 2 juli kort na te zijn aangereden door een personenauto aan de Wolframstraat ter plaatse overleden.  
Via de Centrale Meldkamer kreeg de politie van Geyersvlijt de melding van een aanrijding tussen een bromfietser en een personenauto. Daar aangekomen werd de bromfietser met zware letsels aangetroffen. Voor de komst van de ambulance liet het slachtoffer het leven.  
Gebleken is dat de bromfietser en de autobestuurder kort voor de aanrijding in tegenovergestelde  richting van elkaar reden over de Wolframstraat. Op een bepaald moment kwam de autobestuurder in en modderpool terecht. Zij verloor daarbij de controle over de besturing van haar voertuig. De vrouw kwam vervolgens op de rijhelft van de bromfietser met het voor Cicil noodlottig gevolg.  
De autobestuurder liep lichte schrammen op en is door het ambulance personeel medisch behandeld. Zij is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs enverkeerde niet onder invloed van alcohol.  
Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk voor sectie in beslag genomen.
Het rijbewijs van de chauffeuse is hangende het onderzoek ingevorderd.
De verkeersbarometer is gestegen naar 32.  

error: Kopiëren mag niet!