Verkeersdode is 64-jarige Dhanpati Mangli

De 64-jarige Dhanphati Mangli is op donderdag 23 juni bij een verkeersongeval op de Oostwestverbinding overleden. De politie van Meerzorg kreeg via de Centrale Meldkamer de melding dat een auto over de kop is gegaan. Daar aangekomen troffen de politiemannen een autobus aan op de berm gekanteld op zijn zij met vier slachtoffers daarin. De autobestuurder en twee bijrijders waren al uit de bus. Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat de bestuurder met zes inzittenden met de bus reed over de weg vanuit Paramaribo richting Tamanredjo. Het vermoeden bestaat dat de chauffeur ter hoogte van kilometer 5½ bij het beschrijven van een bocht de controle over de besturing van zijn voertuig verloor. De bus raakte van de weg en kwam ongeveer 46 meter verder op de berm terecht. Deze kwam vervolgens tegen een elektrische mast aan, die in tweeën brak. Zowel de bestuurder als de overige inzittenden liepen letsels op. De vier slachtoffers die bekneld zaten in het voertuig, werden door de brandweer uit hun benarde situatie bevrijd. Dhanpati vertoonde geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Per ontboden ambulance werden de gewonden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk voor obductie in beslag genomen. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!