Ressortraad Houttuin gedenkt vaders met pakket

IMG_20160618_114802De ressortraad (RR) van Houttuin heeft in verband met Vaderdag een project uitgevoerd. Daarbij zijn ongeveer 20 vaders uit het ressort, die het niet zo breed hebben, bedacht met een voedingsmiddelenpakket. Dit project is uit eigen middelen van de RR-leden uitgevoerd. ‘We hebben gemeend om vaders die zelf niet in staat zouden zijn om deze dag op een goede manier door te brengen, aandacht te geven. Natuurlijk waren er meer personen die in aanmerking konden komen voor de pakketten, maar door gebrek aan middelen konden we niet een ieder bereiken’, zegt Fitjoe Ramsoek, een van de trekkers van dit project. ‘Bij de personen bij wie we langs zijn geweest, is de nood heel erg hoog. Ze waren dan ook blij met deze geste.’ De ressortraad Houttuin wil, naast haar reguliere taken, op regelmatige basis sociale projecten uitvoeren ten behoeve van de gemeenschap.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!