Aanrijding veroorzaakt met dienstauto dc Wanica

Dienstwagen DC veroorzaakr aanrijding (1)
Dienstwagen DC veroorzaakr aanrijding (2)Een aanrijding heeft donderdagmorgen rond 10.45 uur plaatsgevonden op de kruising van de Welgedacht C-weg en de Mawakaboweg. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de Isuzu D-Max, die bij de aanrijding betrokken was, het dienstvoertuig is van de districtscommissaris van Wanica, Roline Samsoedien. De dienstwagen reed over de Welgedacht C-weg en verleende geen voorrang aan een zwarte Honda, met als gevolg de aanrijding. Een inzittende van de Honda raakte gewond bij deze botsing. De D-Max belandde na de botsing in de goot. De dc was op dat moment niet in het voertuig. Het gewonde slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd voor medische hulp. De politie van Santo Boma onderzoekt deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!