Voigt per 8 juli directeur af bij SLM

Voigt per 8 juli directeur af bij SLMLouis Voigt, directeur bij de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM), stuurde onlangs een bekendmaking naar de leden van de organisatie over zijn vertrek als directeur. Voigt legt per 8 juli zijn functie neer. De directeur gaat nu met verlof. Het verlof was volgens hem al lang in de planning. Bij zijn terugkomst zal in samenwerking met de aandeelhouder en de overige directieleden de zaak worden overgedragen. Volgens Voigt gaat het strikt om persoonlijke redenen, waar hij ook begrip voor vraagt. “Al het andere dat aangehaald wordt, is incorrect. Ik vraag respect naar mijn persoonlijke reden toe”, was de reactie van de directeur op de vraag over zijn reden van vertrek. De directeur hekelt het feit dat er in de media wordt gesuggereerd dat hij naast de post van directeur, ook de post van president-commissaris van de organisatie bezette.
“Dat is niet waar. Je kunt geen president-commissaris zijn tevens directeur. Dat is een vergissing. Vanaf mijn benoeming op 8 januari, ben ik president-commissaris af”, stelt de directeur. Voigt nam het directeurschap met veel enthousiasme over. Hij had veel planen voor de onderneming. Zijn laatste groot project was het initiëren van het SLM Ambassadeursprogramma, waar hij tot nog toe trots op is. “Ik laat SLM in een situatie waar er vele maatregelen genomen worden en genomen zullen worden om de continuïteit te garanderen. Dat, in samenwerking met de aandeelhouder. Ik ben nog steeds ervan verzekerd dat de SLM een onderdeel is van deze maatschappij en dat het voor alle bedrijven in dit land op dit moment niet gemakkelijk is. Wij zijn 54 jaar en SLM zal blijven bestaan. Dat heeft de aandeelhouder ook duidelijk aangegeven”, aldus Voigt, die precies de zes maanden van zijn contract als directeur heeft aangezeten.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!