80-jarige man ingesloten

De politie van Henar heeft op donderdag 9 juni de 80-jarige Djivanradj R. in verzekering gesteld. Zijn dochter Ch.R. heeft op die bewuste dag USD 300 uit de tas van haar schooljuf weggenomen. Dat gestolen geld heeft Ch.R. aan haar vader gegeven. De 80-jarige heeft daaruit USD 100 gewisseld bij een winkelier. De politie die inmiddels was ingeschakeld omtrent de diefstal had het slachtoffer reeds achterhaald. Gedurende het onderzoek is de vader in beeld gekomen. Op basis van zijn verklaring is de 28-jarige winkelier A.G. ook in verzekering gesteld ter zake overtreding van de ventvergunningen beroepen en bedrijven. De benadeelde heeft een deel van zijn buit teruggekregen. De 80-jarige man en de winkelier blijven in arrest de dochter is niet aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!